logo Knauskoret

Booking

Knauskoret, stiftet i 1975, er et aktivt kor som springer ut fra Studentersangforeningene ved Studentersamfundet i Trondhjem. Vi er Studentersamfundets eneste blandakor og består av 20 studenter. Du kan lett kjenne oss igjen på våre stripete bukser og svarte dressjakker. Knauskoret synger et variert repertoar og de siste årene har vi, for eksempel, sunget låter fra artister som Bruno Mars, Bernhoft, Radiohead, Highasakite og Susanne Sundfør.

Annethvert år, under UKA i Trondheim, holder vi en konsertserie på Studentersamfundet. Knauskoret har en lang tradisjon for å opprettholde et høyt musikalsk nivå, kombinert med en fengende fremføring man ikke nødvendigvis forbinder med korsjangeren.

Knauskoret stiller med et sceneshow preget av bevegelse og særpreg, med et dryss av humor. Er du ute etter et kor utenom det vanlige, er Knauskoret koret for deg! Vi tar på oss varierte sangoppdrag ved diverse arrangement som bedriftsarrangementer, julebord og lignende. Vi tilpasser opptredenen til ditt arrangement!


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller hvis du ønsker å booke oss.

Kontakt

Knauskoret
Studentersamfundet i Trondhjem
Elgeseter gate 1
7030 Trondheim
booking@knauskoret.no


sit logo
studentersamfundet logo
uka 13 logo